2018 t’ is “Bingo” op de camping

We kunnen u met trots vertellen dat ons openluchtspel voor 2018 bekend is!! We spelen dit jaar:

‘T IS “BINGO” OP DE CAMPING

Jos gaat tegen wil en dank samen met zijn lieve vrouw Ina mee naar de camping. Dat hij er geen zin in heeft laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen en hij is verre van gezellig om mee op vakantie te gaan. Zijn mopperbuien worden nog versterkt omdat hij zojuist ontslagen is na een reorganisatie. Ook de buren vindt hij drie keer niks.
Ze lijken wel niet goed wijs. Eén stel, de buren Hetty en Gemma hebben een cavia, genaamd Herman, mee genomen op vakantie. Wie doet er nu zo iets? Zij heeft haar sportieve man weten over te halen om haar lievelingsdiertje mee te nemen. En dan ook nog al die visite op je vakantie. Zo zijn daar ineens Janneke en Wilfried die op de koffie komen bij Jos en Ina. Maar ook Hetty en Gemma krijgen dezelfde dag bezoek. Amsterdammer Cor met zijn onderdanig vrouwtje Dienke. Alle relaties komen onder flinke spanning te staan wanneer deuren niet, maar de fles wel open gaat. Herman ziet alles met lede ogen aan en denkt er het zijne van.

Al met al genoeg hilarische verwikkelingen zodat het weer ‘Bingo’ is op de camping.

Het kan op de camping flink uit de hand lopen, zo zal blijken. Door drankmisbruik, overspel, hooglopende ruzies, allemaal zaken die je niet direct met een ontspannen vakantie associeert, dreigt de boel te escaleren. Maar de knotsgekke en bizarre verwikkelingen in het stuk werken gelukkig wel op de lachspieren.

Aangevuld met allerlei andere bijzondere campinggasten, het personeel en diverse figuranten is er weer een bonte stoet aan verschillende typetjes te bewonderen.

Een blijspel in drie bedrijven geschreven door Evelien Evers, bewerkt tot openluchtspel door Jan Dijkman en geregisseerd door Hilda Haselberg.