2022_Generatie vol sensatie.

In dit openluchtspel wordt het alledaagse leven neergezet op de boerderij van de familie Huisman in de Achterhoek, anno 2022. Het is een interessant en humorvol openluchtspel over de ontwikkelingen in de huidige melkveehouderij, waar niet alleen serieuze zaken een rol spelen, maar humor ook een groot aandeel heeft.

Demente Oma Stina geeft behoorlijk wat deining en legt tevens een behoorlijke claim op de hele familie. Vader Freek en Moeder Agnes proberen, als dragers van het gezin, het geheel in goede banen te leiden. Vader Freek heeft aangegeven, dat hij rond zijn 65e wil stoppen met melken. Twee zonen, Rob en Dennis, hebben allebei ambitie om het ouderlijk bedrijf over te nemen. Echter er zijn nog wel eens wat meningsverschillen.De zonen Rob en Dennis en dochter Dian met hun vrienden hebben een ontmoetingsplek bij een “keet” op het erf, waar ze bij elkaar komen om te chillen, te kletsen en feestjes te vieren.

Buurman Hendrik met zijn vrouw Bertha zijn nog wat van de oude stempel, bovendien is Bertha erg nieuwsgierig en bemoeizuchtig. Toch is het buurman Hendrik die uiteindelijk met een hele belangrijke mededeling komt. Is de tijd rijp om het stokje over te dragen aan de nieuw generatie? Hoe een en ander zich ontwikkeld, kunt U zien in “Generatie vol Sensatie”, een mooi eigentijds openluchtspel met veel humor en spektakel. Maar ook de serieuze onderwerpen komen aan de orde.

De uitvoeringen zijn te zien op 15, 16, 20, 22 en 23 juli 2022 in

   ‘t Openluchttheater ’t Galgenveld in Borculo.